Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Συμμετοχή στους Καλλιτεχνικούς Αγώνες 2018-19

Κάθε χρόνο, το 2ο ΕΠΑΛ Ν. Φιλαδέλφειας με συντονίστρια την διακοσμήτρια κ. Δήμητρα Αργυροπούλου, διοργανώνει τους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες στους οποίους συμμετέχουν οι τομείς εφαρμοσμένων τεχνών των ΕΠΑΛ όλης της Ελλάδας. 
Φέτος έχει το θέμα «ο κόσμος μου» και τις κατηγορίες: καλλιτεχνική σύνθεση, φωτογραφία, σκίτσο-γελοιογραφία-κόμικς. Το σχολείο μας έστειλε συμμετοχές και για τις τρεις κατηγορίες. Θα σας παρουσιάσουμε τα έργα που στείλαμε και πργο που ﷽﷽ομρώτο θα δείξουμε ένα έργο που είχε ως θέμα την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας. Σε αυτή τη φωτογραφία-πορτραίτο, χρησιμοποιήθηκε η τεχνική double exposure (portrait) για να ενωθεί η Μαρία με μια αγαπημένη εικόνα (το Ηρώδειο) που εκφράζει τον κόσμο της, δηλαδή την αγάπη της για την αρχαία Ελλάδα, την πολιτιστική μας κληρονομιά αλλά και το θέατρο.

Στην κατηγορία της φωτογραφίας:
















Εδώ κάντε μια στάση για να μάθετε ότι ο κόσμος της Τίνας είναι η γη, αλλά με μια άλλη ματιά, μια μεταφορική εκδοχή του πλανήτη μας, χρησιμοποιώντας ως αντικείμενο της φωτογράφισης μια πατάτα!!!

 Στην κατηγορία του σκίτσου-γελοιογραφίας-κόμικς:





Στην κατηγορία της καλλιτεχνικής σύνθεσης:





Συμμετέχοντες: Αποστόλου Κωνσταντίνα, Δούκα Ελένη, Λαϊνας Κωνσταντίνος, Μπαλιάτσου Μαρία, Παναγιωτοπούλου Ναταλία, Σούλης Δημήτριος, Στρογγυλού Στέλλα, Χριστάκης Μιχαήλ-Αγγελος.




2 σχόλια: