Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Εκδήλωση για την ολοκλήρωση των δράσεων του προγράμματος Partyouth

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι δράσεις του  Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ Partyouth, τον συντονισμό του οποίου διεκπεραίωσε το τμήμα Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης του Δήμου Πετρούπολης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής. Τον σημαντικότερο ρόλο, όμως, είχαν οι νέοι της Πετρούπολης, φοιτητές, εργαζόμενοι, άνεργοι, ΑμεΑ, εθελοντές, μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, στους οποίους απονεμήθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής, όπως επίσης και τιμητικές πλακέτες στα σχολεία που συμμετείχαν. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού/Πολιτισμού Βασιλική Πουλογιαννοπούλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Νικολέτα Δανιά, Καθηγητές των σχολείων, καθώς και μέλη των τμημάτων του Δήμου με τους Καθηγητές τους. Το 1ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης ήταν κι αυτό εκεί.

Η παρουσίαση των έργων έγινε στο Πνευματικό Κέντρο, όπου οι επισκέπτες θαύμασαν τα έργα ζωγραφικής, κεραμικής και γλυπτικής που “γεννήθηκαν” κατά τη διάρκεια του προγράμματος, καθώς και το βίντεο που ετοιμάστηκε από τις δράσεις.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου